De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is exclusief voor NOAB-leden. Bent u nog geen NOAB-lid?

Kijk op www.noab.nl voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap.

Covermij Collectieve Verzekeringen

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor NOAB administratiekantoren maakt voortaan deel uit van Covermij BV. Covermij verzorgt collectieve verzekeringen voor leden van beroepsorganisaties.

Onder de gemeenschappelijke naam Covermij wordt de herkenbaarheid vergroot en verbetert de inkooppositie richting verzekeraars. Mocht u meer willen weten over onze nieuwe organisatie. Neem contact op met ons kantoor op telefoon 010 333 1151.

Organisatieverandering voor BAVverzekering.

 

De NOAB-beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt verzorgd door Covermij BV. De huidige ontwikkelingen in de markt vragen om bijzondere focus op beroepsaansprakelijkheid. In onze nieuwe organisatie kunnen wij onze aandacht volledig richten op beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid samen met actuele cyberrisico's.

 

De verzekeringen, verzekeringsvoorwaarden, verzekeraars blijven hetzelfde. De organisatie achter BAVverzekering is veranderd met een nieuwe naam en nieuwe contactgegevens.

 

Voortaan zijn wij gevestigd op Schiedamse Vest 154, 3011 BH Rotterdam. Covermij is gespecialiseerd in beroeps-, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen en cyberverzekeringen.

Verder in kennis

Onze ambitie: ontwikkel de best passende aansprakelijkheidsverzekeringen voor de NAOB-belastingadviseur en administratiekantoor. Onze inzet: meer dan 15 jaar ervaring in collectieve verzekeringen voor aansprakelijkheid.


Het resultaat: In samenwerking met NOAB en gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen hebben wij voorwaarden ontwikkeld die tot de ruimste en best passende voorwaarden in Nederland behoren. Op vele onderdelen bieden wij een ruimere dekking dan gebruikelijke verzekeringsvoorwaarden.  Vergelijk zelf of vraag uw tussenpersoon om een objectieve analyse. De verzekeringsvoorwaarden van BAVverzekering worden tot de standaard voorwaarden in de markt beschouwd.


Met een efficiƫnte online aanpak zorgen wij voor vergaande kostenbeperking. Daarom kunnen wij een concurrerende premie bieden. Deel onze ambitie voor de beste verzekering voor aansprakelijkheid voor het administratiekantoor.

Verder met ons

BAVverzekeringen is de handelsnaam waarmee wij beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen aanbieden aan NOAB-kantoren. Covermij Collectieve Verzekeringen is een van de vooraanstaande aanbieders van online zakelijke verzekeringen voor beroepsorganisaties. Covermij BV is een tussenpersoon in verzekeringen die zich specialiseert in beroepsaansprakelijkheid en cyberrisico's. Samen met verzekeraars ontwikkelen wij niet-standaard verzekeringen voor specifieke doelgroepen.  www.bavverzekering.nl

 

Voor meer informatie bel Covermij Collectieve Verzekeringen  op telefoon   010 333 1151.

Ervaring telt

 

Covermij Collectieve Verzekeringen verzorgt verzekeringen voor een aantal specifieke doelgroepen. Covermij Collectieve Verzekeringen is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12046173. Onze collega's hebben ieder een eigen specialisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met collectiviteiten voor beroepsorganisaties. Met onze ervaring en expertise stellen wij de beroepsorganisatie in staat om aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan haar leden te bieden, op een open, eerlijke en transparante manier.

 

Aantal portalen online

17,0

 

Aantal beroepsorganisaties

22,0

 

Aantal bezoekers per maand (zzp'ers en ondernemingen, cijfers Q2 2018)

2.250

 

Aantal verzekerden (zzp'ers en ondernemingen, cijfers oktober Q2 2018)

1.920

 

Aantal landen actief

1