Update uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Jaarlijks op 1 mei prolongeert uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor NOAB-kantoren. De verzekeringsvoorwaarden vereisen dat u jaarlijks informatie verschaft over de bedrijfsomzet van het voorgaande jaar.

Wat vragen wij van u?

Wij verzoeken u uw recente jaaromzet door te geven en eventuele andere relevante wijzigingen.
Het kost u slechts enkele minuten. Controleer de huidige gegevens en voer uw omzetgegevens over het voorgaande jaar (2018) in. Zo zorgt u ervoor dat uw verzekering weer up-to-date is. Heeft u geen wijzigingen te melden, dan is het toch belangrijk dat u de huidige omzet bevestigt.

 

1)    Volg de link in de e-mail die van ons hebt ontvangen.

2)    Vul uw recente omzetgegevens in.

3)    Controleer uw gegevens en bevestig.

Wij willen u bij voorbaat danken voor uw spoedige reactie.

Wat verandert er verder?

Wij hebben de nieuwe structuur afgerond voor Covermij BV. Covermij Collectieve Verzekeringen is specialist op het gebied van beroepsaansprakelijkheid en cyberrisico's. Covermij BV verzorgt voortaan de verzekeringen voor het NOAB-administratiekantoor.
Voor u zijn de veranderingen beperkt. Uw verzekering, verzekeringsvoorwaarden, verzekeraar en polisnummer blijven hetzelfde. Alleen de organisatie achter BAVverzekering is vernieuwd.

 

Nadat wij uw update van omzetgegevens hebben ontvangen, zullen wij uw polis en premie aanpassen (indien benodigd). U kunt het nieuwe polisblad rond de vervaldatum van 1 mei a.s. tegemoet zien. Wij willen u bij voorbaat danken voor uw medewerking.

 

BAVverzekering en Covermij

NOAB_kantoren kunnen op BAVverzekering terecht voor aantrekkelijke collectieve verzekeringen. De verzekering voor beroepsaansprakelijkheid is ontwikkeld voor de dagelijks praktijk van het in Nederland gevestigde NOAB-administratiekantoor. Covermij Collectieve Verzekeringen verzorgt de ontwikkeling en inkoop van de verzekeringen.

 

Covermij BV

Schiedamse Vest 154
3011 BH  Rotterdam
T   010 333 1151
E   info@bavverzekering.nl
I    www.bavverzekering.nl

Covermij is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12046173.