NOAB-verzekering voor beroepsaansprakelijkheid 

De verzekeringsvoorwaarden vormen inmiddels dé standaard voor beroeps-aansprakelijkheid voor administratiekantoren.

BAVverzekering bestaat 9 jaar
Ieder jaar hebben wij verbeteringen doorgevoerd. Kijk welke verbetering BAVverzekering heeft gerealiseerd.

Open en  transparant

BAVverzekering.nl biedt NOAB-leden direct inzicht in de mogelijkheden van een verzekering. U berekent in een paar stappen online uw premie. De voorwaarden en condities zijn direct inzichtelijk. Daarna kunt de verzekering snel en efficiënt aanvragen. Indien gewenst, kunt u uw eigen tussenpersoon behouden. De BAV staat open voor iedere tussenpersoon.

Een groot aantal NOAB-leden maakt gebruik van de verzekering. BAVverzekering heeft door zijn volume een sterke onderhandelingspositie. 

BAVverzekering.nl is de officiële collectieve verzekering voor NOAB-leden. Heeft u vragen over uw beroeps-aansprakelijkheid, neem gerust contact met ons op.

 

Voorwaarden 2016 inclusief
dekking voor DATARISKS !

Als enige in Nederland biedt de NOAB-verzekering ook dekking voor datarisks met een verzekerd bedrag van EUR 25.000,-. Datarisks zit gratis in uw verzekering voor beroepsaansprakelijkheid.

Alle bestaande verzekerden hebben inmiddels de uitbreiding van de verzekerings-voorwaarden ontvangen.   Hiervoor behoeft men geen actie te ondernemen. Lees meer in nieuws.

Dé standaardverzekering voor beroepsaansprakelijkheid

BAVverzekering biedt inmiddels dé standaard voor verzekeringsvoorwaarden op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. De NOAB-verzekerings-voorwaarden worden door meerdere verzekeraars gehanteerd. Bestaat er een mooier compliment? Met de NOAB-verzekeringsvoorwaarden verzekert u zich van de ruimste voorwaarden die op dit moment beschikbaar zijn.

Collectieve Verzekeringen MM

BAVverzekering is onderdeel van 'Collectieve Verzekeringen MM'. Collectieve Verzekeringen MM verzorgt collectieve verzekeringen voor een aantal beroepsorganisaties. Lees meer in nieuws.

 

 

 

 

 

    Voor meer informatie:
    contact Mark van Hoek

     BAVverzekering.nl op 

   T  010 264 11 33

   Of stuur een email

 

 


 

 

 

BAVverzekering.nl wordt ondersteund door